BOOK LGBT+ MEDBORGERHUSET OG ARRANGER DIT NÆSTE EVENT

Kunne du tænke dig at arrangere et event i LGBT+ Medborgerhuset, så skal du oprettes som arrangør. Du er først blevet oprettet som arrangør, når du har fulgt disse 3 trin og fået en mail fra os om, at oprettelsen er lykkedes.  

  1. Klik på knappen nedenfor og opret en forespørgsel til at blive arrangør. Når du opretter en forespørgsel, skal du beskrive dit event og de praktiske behov, der vil være brug for i forbindelse med eventet.
  2. Send forespørgslen af sted og vent på svar i din mailindbakke.
  3. Når du har fået et positivt svar fra os, er du oprettet som arrangør. Tillykke – så er det i gang med at invitere folk til dit event!
Selvom LGBT+ Medborgerhuset kan se ledigt ud i kalenderen på forskellige tidspunkter, kan lokalerne godt stadig være booket til LGBT+ Danmarks sekretariat, frivillige grupper og andre møder, der ikke er åbne for offentligheden. Du kan derfor ikke forvente at kunne booke et af lokalerne i et specifikt tidsrum, selvom det kan se ledigt ud i lokalet. Du kan ikke forvente at kunne reservere lokalerne til din ønskede dato, men vi vil gøre vores allerbedste for, at det kan lade sig gøre.

Du kan altid skrive til os med spørgsmål og henvendelser på medborgerhus@lgbt.dk

Retningslinjer for brugen af LGBT+ Medborgerhuset som arrangør og gæst

LGBT+ Medborgerhuset er økonomisk støttet af Københavns Kommune. Derfor er det særligt tilgængeligt for københavnske civilsamfundsorganisationer, herunder Københavns LGBT+ organisationer. Samtidig skal medborgerhuset kunne tilbyde kulturelle og sociale arrangementer med henblik på fællesskabsdannelse og inklusion for LGBT+ personer. Disse parametre vil derfor være centrale for brugen af medborgerhuset. Der vil være tilfælde, hvor LGBT+ Danmarks koordinatorer for LGBT+ Medborgerhuset vil lave en individuel vurdering af, om dit arrangement hører indenfor rammerne. 

Du kan booke LGBT+ Medborgerhuset til fx møder, kreative workshops, fællesspisning, receptioner, små koncerter, oplæg, foredrag, sport og åbne sociale sammenkomster. Vi kan desværre ikke låne LGBT+ Medborgerhuset ud til private fester, events med høj musik, som varer efter kl. 22.00, og arrangementer, der ikke har afsæt i LGBT+ inklusion og fællesskabsdannelse.