AURA København

AURA København

AURA København 24 JanuarJan 2024 16:3018:30Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Danmark

AURA er hyggelige og alkoholfrie arrangementer, hvor alle, der har lyst, mødes i AURAs lokaler rundt omkring i landet cirka hver anden uge. Vi laver mange forskellige ting i AURA – nogle gange hygger vi bare med brætspil, kreative arrangementer som fx skriveworkshop eller man laver perleplader. Nogle gange er der picnic i en park, typisk om sommeren – andre gange er der filmvisning i samarbejde med MIX Skolefilm eller oplæg om f.eks. seksualitet, minoriteter eller normkritik.

Der vil altid være frivillige tilstede til at tage godt imod dig, sætte aktiviteter i gang og sørge for snacks, noget at drikke og god stemning. Der vil altid være en aktivitet til et AURA-arrangement. Det er altid meget nemmere at falde i snak, når man spiller brætspil eller laver noget kreativt med sine hænder. Hvis du har forslag til temaer eller aktiviteter til arrangementerne, er du altid velkommen til at foreslog dem til vores frivillige.

Du møder bare frit op til arrangementerne, og du behøver ikke tilmelde dig. Alle AURA-fællesskaber for hver by har deres egen Facebook-side, hvor du altid kan finde det næste arrangement og læse om, hvor og hvornår det finder sted. Du kan se hvad vi vi skal lave til det næste arrangement på vores Facebook side.

Hvis du er nervøs for at dukke op og gerne vil have, at vi tager os ekstra godt af dig, så skriv til os på aurakoebenhavn@lgbt.dk. Så gør vi det bedste for, at du får en god oplevelse. Det samme gælder, hvis du har særlige behov, som vi skal tage hensyn til. Du er også altid velkommen til at tage en ven med. Husk blot at vedkommende ikke må være over 18 år. Du behøver ikke fortælle meget om dig selv, og hvis du har brug for at være med på en “lytter” den første gang, er det selvfølgelig helt okay.