Bi+ Info

Bi+ Info

Bi+ Info 01 DecemberDec 2023 19:1522:15Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Denmark

BI+ INFO
Både nye og ”gamle” deltagere er velkomne til infomøderne. Er du ny i bi+ sammenhæng er det bedst at starte med et infomøde, hvad enten du har tænkt over din seksuelle og/eller romantiske orientering i mange år eller det er helt nyt for dig. Her vil der være tid til at fortælle – hvis du har lyst – og lytte til andres historie.
Bi+ Gruppen er et netværk for personer, der kan føle sig tiltrukket af mere end ét køn. Gruppen holder møde den første fredag hver måned – ca. hver anden gang Info, samt Temamøde de øvrige måneder. Der kommer bi+’er i alle aldersgrupper, både ciskønnede, transkønnede og nonbinære.
Bi+ Info er møder med et informerende oplæg først – og derefter hyggesnak med kaffe eller te. Er du ny, anbefaler vi at du første gang kommer til Bi+ Info. Alle møder bliver annonceret på Facebook.
For mange kan det føles grænseoverskridende at møde op første gang. Men det sværeste er at ringe på døren, for når du først kommer indenfor, vil du opdage at vi er venligt stemt, og at alle er velkomne.

Vi mødes her:
LGBT+ Medborgerhuset, Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København
Tilgængelighed:
Læs mere om Bi+ Gruppen her: https://lgbt.dk/bigruppen/ og her:
https://www.facebook.com/search/top?q=bigruppen%20-%20lgbt%2B%20danmark