Bi+ Temamøde

Bi+ Temamøde

Bi+ Temamøde 04 OktoberOkt 2024 19:1522:15Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Denmark

Om Bi+ temamøde
Bi+ gruppen holder Temamøde ca. hver anden måned. Temaerne skifter fra gang til gang og tager udgangspunkt i emner, der enten kan være aktuelle eller altid gyldige for bi+ personer. Alt efter temaets karakter vil der være et oplæg, enten mundtligt fra et medlem af Bi+ Politisk Udvalg, eller fx i form af en film. Dernæst kan alle bidrage til debatten, gerne ud fra egne erfaringer.
 

Er du ny i Bi+ sammenhæng, anbefaler vi at du første gang kommer til et Bi+ Infomøde, der som regel finder sted måneden efter. 

 

God at vide om bi+ gruppen

Folk der er tiltrukket af 2 eller flere køn, kalder sig ikke altid for biseksuelle. Der er nemlig mange andre begreber, som betyder det samme eller noget lignende, derfor taler vi også om B+ (B som i LGBT).

F.eks. foretrækker nogle at kalde sig panseksuelle, queer, flydende, biromantisk eller andre begreber, som alle kan rummes inden for denne definition:

Evnen til seksuelt, romantisk og/eller følelsesmæssigt at blive tiltrukket af personer af mere end ét køn – ikke nødvendigvis på samme måde, ikke nødvendigvis i samme grad og ikke nødvendigvis på samme tid.

Mere end ét køn betyder at nogle føler sig tiltrukket af kvinder, mænd, nonbinære eller andre kønsidentiteter. Det er dog vigtigt at huske på, at det kun er dig selv, der kan vide, hvilke begreber, der passer til din identitet – ingen andre kan bestemme din seksuelle orientering.

For mange er det en stor hjælp og vej til at finde ro og glæde i sin seksuelle orientering at mødes med andre, der kender nogle af erfaringerne. Biseksuelle er meget forskellige og kan leve ganske forskellige liv – alligevel vil der være noget, der vækker genklang i de flestes historie.