Bi+ Temamøde

Bi+ Temamøde

Bi+ Temamøde 05 JanuarJan 2024 19:1522:15Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Denmark

Bi+ gruppen er et netværk for personer, der kan føle sig tiltrukket – romantisk og/eller seksuelt – af mere end ét køn. Gruppen holder Bi+ info ca. hver anden måned, samt temamøde de øvrige måneder. Der kommer bi+’er i alle aldersgrupper, både ciskønnede, transkønnede og nonbinære.

Man må gerne møde op uden at melde sin ankomst først, og uden at være medlem af LGBT+ Danmark.

Bi+ info er møder med et informerende oplæg først – og derefter hyggesnak med kaffe eller te. Er du ny, anbefaler vi at du første gang kommer til Bi+ info. Temamøderne handler om et nyt tema hver anden måned. Alle møder bliver annonceret i kalenderen her på siden samt på Facebook.

For mange kan det føles grænseoverskridende at møde op første gang. Men det sværeste er at ringe på døren, for når man først kommer indenfor, vil man opdage at vi er venligt stemt, og at alle er velkomne. Desuden holder vi events nogle gange årligt, typisk i forbindelse med Prideugen i august og Bi Visibility Week i september.

Hvad betyder bi+?
Biseksuelle kalder sig ikke nødvendigvis sådan. Der er nemlig mange andre begreber, som betyder det samme eller noget lignende, derfor taler vi også om B+ (B som i LGBT).

F.eks. foretrækker nogle at kalde sig panseksuelle, queer, flydende, biromantisk eller andre begreber, som alle kan rummes inden for denne definition:

Evnen til seksuelt, romantisk og/eller følelsesmæssigt at blive tiltrukket af personer af mere end ét køn – ikke nødvendigvis på samme måde, ikke nødvendigvis i samme grad og ikke nødvendigvis på samme tid.

Mere end ét køn betyder at nogle føler sig tiltrukket af kvinder, mænd, nonbinære eller andre kønsidentiteter. Det er dog vigtigt at huske på, at det kun er dig selv, der kan vide, hvilke begreber, der passer til din identitet – ingen andre kan bestemme din seksuelle orientering.

For mange er det en stor hjælp og vej til at finde ro og glæde i sin seksuelle orientering at mødes med andre, der kender nogle af erfaringerne. Biseksuelle er meget forskellige og kan leve ganske forskellige liv – alligevel vil der være noget, der vækker genklang i de flestes historie.