HMF KVINDER

HMF KVINDER

HMF KVINDER 21 JuniJun 2023 19:0021:00Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Denmark

Homo med forsinkelse – eller HmF – er for dig, der er sprunget ud eller har gjort dig tanker om din homo/biseksualitet senere i livet. Her finder du et trygt netværk og får muligheden for at møde og dele dine tanker med andre, som står i en lignende situation. Vi mødes, vi taler, og vi skaber rum for sociale aktiviteter.

Homo med Forsinkelse giver dig en mulighed for at være den, du er i et trygt rum. Nogle bruger os i en periode for at få afklaret, hvor de står, andre som et permanent fællesskab. Vi mødes, vi taler, og vi skaber rum for sociale aktiviteter. Det er helt op til dig i hvilket omfang, du har lyst til at deltage. Typisk taler vi om emner som:

– Hvorfor vi først sent er kommet hertil, hvor vi er.
– Sorgen over at have levet i skjul
– Tanker om udspring i forhold til eventuel partner, børn, venner og på job
– Hvordan man skaber nye kontakter, møder homoseksuelle venner og måske kærester.

Både HmF Mænd og HmF Kvinder holder intromøder efter behov. Hold øje med kalenderen for næste møde, eller skriv til tovholderne via kontaktinformationen ovenfor. For mange er det et kæmpe skridt, forbundet med stor sårbarhed, at komme til deres første møde, og du er altid velkommen til at kontakte en tovholder inden og få støtte til at træde ind i fællesskabet.

Det er både gratis og helt uforpligtende at deltage i arrangementerne.

Kontakt HmF Kvinder på hmfkbhkvinder@lgbt.dk.