MEDLEMSEVENT: Prisuddeling af Årets Laks og arbejdslegatet Søhesten

MEDLEMSEVENT: Prisuddeling af Årets Laks og arbejdslegatet Søhesten

MEDLEMSEVENT: Prisuddeling af Årets Laks og arbejdslegatet Søhesten 16 AugustAug 2023 16:0018:00Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Danmark

Igen i år uddeler LGBT+ Danmark Årets Laks og arbejdslegatet Søhesten til personer og organisationer, der skaber en bedre, mere inkluderende og retfærdig verden for LGBT+ personer – og du er inviteret! Som noget nyt foregår uddelingen til et lukket arrangement for jer medlemmer samt samarbejderpartnere og politikere. Så vi håber meget, at du vil være med til en eftermiddag i hyldestens tegn, hvor du kan møde både vores bestyrelse og en række af medarbejderne – og måske få øje på en VIP eller to. Vi serverer bobler og lette snacks under regnbueflaget, og efter prisuddelingen er der et festligt indslag.

Der er plads til 100 mennesker i vores LGBT+ Medborgerhus, så tilmeld dig i en fart, hvis du vil være sikker på at komme med!

Årets Laks har vi uddelt siden 2003 til personer og organisationer, der i årets løb har gjort noget særligt for LGBT+ miljøerne, og som en laks svømmer imod strømmen. Derfor kan Årets Laks f.eks. gives til én, som gør noget for LGBT+ personer i et uventet miljø, fra en overraskende platform eller på anden måde er modig og går sin egen vej i arbejdet for LGBT+ miljøerne.
Arbejdslegatet Søhesten på 10.000 kr. tildeles en person eller organisation, hvis arbejde for at fremme LGBT+ personers rettigheder og trivsel fortjener ekstra støtte.