AQUARI: Filmvisning og hang out

AQUARI: Filmvisning og hang out

AQUARI: Filmvisning og hang out 14 SeptemberSep 2023 19:0021:00

Kom til en filmvisning i LGTBT+ Medborgerhuset og se den helt nye kortfilm AQUARI, som er instrueret af Leo Clara Mendes. Efter filmen vil der være Q&A med instruktøren og skuespiller Clara Dessau.
Vi vil servere snacks og drikkevarer og der vil være mulighed for at blive og hygge sig efter filmen.
Eventet vil foregå på dansk og det er gratis at deltage.
Gå ind og læs mere om eventet, og følg med i, hvad der ellers sker af fede arrangementer i LGBT+ Medborgerhuset i København på medborgerhus.lgbt.dk
TILMELDING: https://forms.office.com/e/nUKEzpd58y
Om filmen:
NANNA og MARTA, som begge er i 20’erne, har været bedste venner siden gymnasiet, og lige så længe har Nanna været hemmeligt forelsket i Marta. Denne aften, da de kommer hjem i Martas barndomshjem, åbner en mulighed sig. Marta flirter med Nanna og vil pludselig gerne være sammen med hende. Men tør Nanna gribe chancen og potentielt sætte både venskabet og sit hjerte på spil?
Om instruktøren:
Leo Clara Mendes (f.1994) er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i København i sommeren 2021. De arbejder nu som manuskriptforfatter på forskellige film- og serieprojekter med bl.a. Nordisk Film og Zentropa, og så har de skrevet og instrueret teaterforestillingen SEX til Aveny-T, som havde premiere d. 17. november 2022.
De har derudover bl.a. skabt og skrevet serien SEX til TV2-play (2020), som havde international premiere på Berlinalen i 2020 og blev nomineret til TV-prisen og Robertpriser i 2021. Desuden har de været episodeforfatter på forskellige serier til bl.a. Netflix og TV2.
Tilgængelighed:
Skal du bruge elevator, giv gerne Kamille besked inden på khk@lgbt.dk eller telefon 60620869.
Det vil under eventet være muligt at trække sig til et roligt tilstødende lokale.
Læs mere om tilgængeligheden i LGBT+ Medborgerhuset her: https://medborgerhus.lgbt.dk/om-lgbt-medborgerhuset/