Queers med kirkehistorier

Queers med kirkehistorier

Queers med kirkehistorier 25 MajMaj 2023 19:0021:00Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Danmark

Queers med kirkehistorier er en samling af mennesker, som deler deres oplevelser, følelser og tanker omkring det at have været en del af et religiøst miljø. Gruppen er særligt for dig, der er ved at redefinere dit forhold til tro og kirke – og måske også din familie.

At vokse op som køns- eller seksuel minoritet i et kristent miljø er ofte forbundet med smertefulde erfaringer. Ved at møde mennesker med lignende baggrund bliver det muligt at spejle sig i andres historier og komme til at forstå mere af ens egen; hvor og hvad man kommer fra, hvad det har betydet og fortsat gør.

Gruppen foregår som en samtale, der skabes af fremmødte deltagere fra gang til gang. Samtalen faciliteres af gruppens tre initiativtagere: Heidi, David og Morten, der alle selv er ciskønnede homoseksuelle midt i 30’erne med opvækst i karismatiske frikirker. Til dagligt arbejder de henholdsvis som socialrådgiver, scenekunstner og psykolog. Samtalens temaer kan fx være forholdet til kirke, tro, Gud, mening og eksistens, familie og venner, følelser, skam, seksualitet og LGBT+ miljøet.