QueerSkriv

QueerSkriv

QueerSkriv 25 SeptemberSep 2023 16:3018:30

QueerSkriv er et tekstlæsningsfællesskab for skrivende queers.

Vi fungerer som en skrivekreds, der er et redskab i din skriveproces. Skrivekredsen er et sted, hvor du kan undersøge og afprøve din tekst ved at spørge til dine læseres oplevelse. I skrivekredsen er det dig, som forfatter, der styrer samtalen, ved at spørge ind til de andre deltageres oplevelse af din tekst. Det er altså dig, der har kontrol over hvilken samtale, du gerne vil have om din tekst. Skrivekredsen er et kreativt og sårbart rum, som fordrer tillid og kræver mod at deltage i.

Vi skiftes til at dele en tekst, vi selv har skrevet, hvorefter vi taler om den sammen. Ella Wiberg, der er initiativtager til QueerSkriv, fungerer som facilitator for aktiviteterne i QueerSkriv. Ella har erfaring med at skrive og facilitere skrivekredse, kollektive skriveprojekter og læsekredse.

Målet for skrivekredsen er at skabe et rum, hvor vi lytter til hinandens oplevelser, erfaringer, fantasier og historier gennem tekstlæsning, og taler med respekt og forståelse for hinanden og alt det vi deler, i samtaler med og om teksterne.

Skrivekredsen er for alle skrivende queers, ligegyldigt om du lige er begyndt eller er en garvet poet. Skrivende i alle aldre er velkomne.
Tekster der i bredeste forstand kan betegnes som fiktion, digtning eller autofiktion er velkomne.
Skrivekredsen er for tekster, der er helt eller delvist på dansk, eller på anden vis har en relation til dansk.
Der er mellem 3 og 5 mennesker med i skrivekredsen, når vi mødes. Vi er typisk sammen i nogle timer 1-4 gange hver måneden, alt efter skrivekredsens behov.