Transgruppen

Transgruppen

Transgruppen 12 MajMaj 2023 18:0022:00Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K, Danmark

Hvem er vi?
Transgruppen er desværre aflyst denne gang på grund af mangel på frivillige. Vi ses igen næste fredag. //The Transgroup is cancelled this friday because no volunteers can be there this day. See you next time.

Transgruppen er en frivilligt drevet gruppe under LGBT+ Danmark. Vi rummer alle transidentiteter og alle, der føler, de har en relation til transmiljøet. Derfor er vi også en broget skare, hvilket vi betragter som en stor styrke.

I gruppen møder du transkønnede på mange forskellige stadier af social og medicinsk transition – lige fra dem, som har nået deres personlige mål, dem som ønsker at eller er i gang med at ændre deres kønsudtryk til de personer, som måske eftersøger mere afklaring på deres kønsidentitet.

Om møderne:

Møderne er en støtte- og videndelingsgruppe, hvor vi forsøger at hjælpe hinanden med de udfordringer, man møder som transperson, samt en måde at møde andre transpersoner.
Hvert møde starter med runden “Siden sidst”. Her beskriver man, hvad der er sket siden det sidste transgruppemøde, man har været til, enten i forhold til sin transition eller ens liv generelt. Nye deltagere får også mulighed for at introducere sig selv, hvis de har lyst. Hvis en person nævner en problemstilling eller noget, de mangler information om, bliver dette sat på dagsordenen i den senere fælles diskussion. Efter runden er færdig ca. kl. 19 går de fleste ud og henter takeaway med tilbage, og der spises sammen.

Når folk er færdige med at spise begynder den næste del, som er en fælles diskussion af emner, som enten kan være ting berørt under “siden sidst”-runden, eller nye emner som folk er kommet på og gerne vil diskutere eller høre mere om. Målet her er ikke at vi alle sammen skal blive enige, men at der er plads til at vende spørgsmål og problematikker, der er relevante for de, der deltager til møderne. Når alle punkter er nået igennem, er der fri snak indtil mødet lukkes af de frivillige.

Sådan deltager du:

Vi holder afholder fysiske møder hver anden fredag på ulige uger i LGBT+ Danmarks lokaler (Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K) fra kl. 18.
Man må gerne medbringe en pårørende til de første par møder, hvis man er ny.

Der er intet krav om tilmelding, men da vi spiser sammen i løbet af mødet, er det en god ide enten at tage penge med til takeaway eller at medbringe sin egen mad.
Møderne foregår under tavshedspligt. Det betyder, at alt der bliver delt skal behandles fortroligt og må ikke siges videre.